Descriere
Un saculet gata pregatit pentru fructificare cu miceliu de Coama leului (Hericium erinaceus) are aproximativ 2kg. Are mici primordii (pui de ciuperci) in partea de sus.
Mod de utilizare: Se scoate aerul din saculet. Se face o mica incizie pe langa primordii pentru a se putea dezvolta ciupercile, cum se vede AICI.
Saculetul se pune intru-un loc umbros si umed, se poate si in beci sau langa geam intr-un loc racoros, in garaj, in baie, intr-o minisera special amenajta sau in gradina intr-un loc umbros intr-o perioada cu ploi multe, primavara sau toamna.
- Conditii de fructificare – Umiditate in aer intre 65% si 85%, temperatura intre 10 si 22 grade celsius, nu are nevoie de lumina, sa nu fie stropite cu apa, sa nu bata curentii de aer direct pe ciuperci, nu are pretentii la cantitatea de oxigen din aer.
- Se poate fructifica in beci, pivnita sau garaj daca indeplinesc conditiile de temperatura si umiditate in aer.
- Ciupercile se dezvolta in 10 – 15 zile.
- Mai multe detalii despre fructificare AICI.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.