Intrebari frecvente

Cum se foloseste miceliu lichid?

Miceliul lichid se foloseste la inocularea granelor sterilizate pentru a obtine miceliu pe grane cu care putem inocula mai departe diferite substraturi sterilizate sau pasteurizate precum paie de grau, peleti de paie, rumegus sau peleti de rumegus. Pentru un video-tutorial complet despre cultivarea ciupercilor cu miceliu lichid dati click aici : Shroomareala

In ce conditii se pastraza seringile cu miceliu lichid ?

Toate seringile cu miceliu lichid se pot pastra la temperatura camerei intr-un loc curat. Excluzand Pleurotus djamor (roz la culoare) care este un soi tropical si moare la inghet, restul speciilor disponibile pe site se mai pot pastra si la frigider, pentru a facilita o crestere mai incetinita a miceliului si o pastrare mai buna pe termen lung.

Care este termenul de valabilitate al seringilor cu miceliu lichid ?

Un an de zile de la data achizitionarii.

Cat costa transportul?

20 lei, Coletele sunt trimise cu curier rapid Cargus sau DPD, oriunde in tara. Livrarea este de pe o zi pe alta, plata rambursului se face la primirea coletului.

In cat timp veti trimite comanda ?

Comanda dumneavoastra va fi expediata in maxim 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Detaliile le veti primii pe adresa de e-mail.

Cum platesc?

Plata se face prin ramburs la primirea coletului.

Pot comanda daca ma aflu in Uniunea Europeana ?

Da, comanda se face direct pe site urmand sa va raspund cu un e-mail in care veti avea detaliile de plata prin transfer bancar sau PayPal. Transportul este 57 lei. Dupa efectuarea platii voi trimite coletul prin posta romana. Veti avea numar AWB pentru a putea urmarii coletul.

A doua varianta pentru cei din UE este Magazinul Shroomareala de pe Etsy click aici: https://www.etsy.com/shop/Shroomareala unde veti putea platii direct cu cardul.

Pot comanda daca sunt din Moldova sau din afara UE?

Din pacate, momentan nu.

Pot injecta seringa cu miceliu lichid direct intr-un bustean sau in copac ?

Se poate dar miceliul nu va creste si nu veti obtine ciuperci in acest fel. Miceliul lichid se foloseste la inocularea granelor sterilizate pentru a obtine miceliu pe grane.

Vindeti miceliu de hribi sau galbiori ?

Nu, hribii si galbiorii sunt ciuperci cu micoriza si momentan nu se pot cultiva.

Vindeti spori sau miceliu de ciuperci psihedelice?

Nu, aceste ciuperci sunt ilegale la noi in tara.